Follow us on: 

 • Banner1
 • Banner2
 • Banner3
 • Banner4
 • 1a
  Δαχτυλίδι Κ18
  Χρυσός Κ18 Λευκά Διαμάντια
 • i 2
  Δαχτυλίδι Κ18
  Χρυσός Κ18 Λευκό Διαμάντι
 • a
  Δαχτυλίδι Κ18
  Χρυσός Κ18 Λευκό Διαμάντι

Η εταιρία KARKALIS σας προσφέρει την δυνατότητα να επισκευάσετε τα κοσμήματα σας. Η άρτια εμπειρία μας στα χρυσά και στα ασημένια κοσμημάτα, καθώς και η πείρα των τεχνικών του εργαστηρίου μας θα σας εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα για το κόσμημα σας.

Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε τα κοσμήματα σας στις περιπτώσεις που θέλετε:

 • αλλαγή στο μέγεθος (δαχτυλίδι, κολιέ, βραχιόλι)
 • επισκευή για τυχόν φθορές ή χτυπήματα
 • λούστρο/ πλατίνωμα

Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

Χρυσά κοσμήματα Κ18 – Ασημένια κοσμήματα (Ροζ, Λευκά, Χρύσα)

Κοσμήματα τα οποία χρειάζονται μόνο καθάρισμα, λούστρο και πλατίνωμα η τιμή ανέρχεται στα 4€.


Χρυσά κοσμήματα Κ18 από 3-5gr

Κοσμήματα τα οποία χρειάζονται κόλλημα, μίκρεμα, λούστρο και πλατίνωμα η τιμή ανέρχεται στα 10€.

Κοσμήματα τα οποία απαιτούν κόλλημα και μίκρεμα η τιμή τους διαμορφώνεται στα 6€ (π.χ. μίκρεμα δαχτυλιδιών, μίκρεμα και κόλλημα δαχτυλιδιών κόλλημα σπασμένης καδένας κτλ). Η τιμή αυτή αφορά και χρυσώματα για ασημένια κοσμήματα.

Κοσμήματα τα οποία απαιτούν μεγάλωμα και κατ΄ επέκταση πρόσθεση μετάλλου, η τιμή τους διαμορφώνεται στα 3€ για κάθε νούμερο (π.χ. μεγάλωμα δαχτυλιδιού από νούμερο 50 στο νούμερο 55 η τιμή θα είναι 5 νούμερα x 3€ το καθένα=15€).

Χρυσά κοσμήματα Κ18 βαρύτερα από 5gr

Κοσμήματα τα οποία χρειάζονται μεγάλωμα και κατ΄ επέκταση πρόσθεση μετάλλου, όπως χρυσά δαχτυλίδια, η ανέρχεται στα 4€ για κάθε νούμερο. (π.χ. απο το νούμερο 52 στο νούμερο 56, η τιμή θα είναι 4νούμερα x 4€ το καθένα=16€)

Χρυσά και ασημένια κοσμήματα που απαιτούν άλλη εργασία (π.χ. κούφια, σμάλτο, αγορά πετρών, δερμάτων και κουμπωμάτων, κτλ) το κόστος επιβαρύνεται εξτρά και εξαρτάται κάθε φορά από το εκάστοτε κόσμημα. Αφού συμφωνηθεί η τιμή ξεκινά και η επισκευή του κοσμήματος.

 
Τονίζεται ότι όσο πιο βαρύ ή πιο μεγάλο είναι ένα κόσμημα διαμορφώνεται και η τιμή αναλόγως. 

Τέλος, διευκρινίζεται κοσμήματα, τα οποία χρειάζονται επισκευή λόγω ελατωματικής κατασκευής, η εταιρία μας σας τα επιδιορθώνει δωρεάν. Επίσης, χρυσά κοσμήματα, τα οποία συνοδεύονται μόνο με το guarantee της εταιρίας μας δεν χρεώνονται, η μόνη χρέωση είναι τα έξοδα αποστολής (courier), τα οποία επιβαρύνουν τον πελάτη μας. Πριν την αποστολή ο πελάτης μας οφείλει να έρθει σε τηλεφωνική επαφή με το κατάστημα μας ή να αποστείλει email, ώστε να ενημερώσει για τον κωδικό του κοσμήματος. Σε κάθε άλλη περίπτωση ισχύουν οι παραπάνω χρεώσεις.


Κοσμήματα, τα οποία δεν έχουν αγοραστεί από την εταιρία μας, αναλαμβάνονται αυστηρώς και μόνο στην περίπτωση που ο πελάτης παραστεί στο κατάστημα μας και να μας το παραδώσει ο ίδιος, και σε καμία άλλη περίπτωση.


KARKALIS S.A.

Επικοινωνήστε μαζί μας !

Ελάτε να δείτε τις collections από κοντά και θα είστε οι πρώτοι που θα ενημερωθείτε για τις 
νέες τάσεις της μόδας στο κόσμημα.

PASSIONE MODERNA S.A.

Gr. Lampraki 16, 16674

Glyfada, Athens, GREECE

Tel. +30 210 8946282 Fax. +30 210 8945850

Copyright © 2014 ΚΛRKΛLISMasterPass LogoHorizontal Banner Transparent 1

Powered by Warp Theme Framework