Follow us on: 

 • Banner1
 • Banner2
 • Banner3
 • Banner4
 • 1a
  Δαχτυλίδι Κ18
  Χρυσός Κ18 Λευκά Διαμάντια
 • i 2
  Δαχτυλίδι Κ18
  Χρυσός Κ18 Λευκό Διαμάντι
 • a
  Δαχτυλίδι Κ18
  Χρυσός Κ18 Λευκό Διαμάντι

Η εταιρεία μας αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των προσωπικών σας πληροφοριών και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, για να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος www.gold.gr επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους.

Είσοδος Πελατών

Αυτό σας επιτρέπει να τροποποιήσετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) σας όσο συχνά θέλετε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να μονομιάς να μας προειδοποιήσει διαφορετικά η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας τακτικά και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Σας προτείνουμε επίσης και με τη χρήση όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα για να δημιουργήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Aσφαλείς Συναλλαγές

Όλες οι πληρωμές που γίνονται με τη χρήση της κάρτας σε επεξεργασία μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας πληρωμών "Alpha e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί TLS 1.1 κρυπτογράφησης με το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον παραλήπτη, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.


Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που ισχύουν σε καθημερινές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή / μέλος στη www.gold.gr είναι εμπιστευτικές και www.gold.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που είναι αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:
- Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για την επεξεργασία των αιτημάτων σας.
- Η εταιρεία μας www.gold.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών, εκτός αν υπάρχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
- Εάν η εταιρεία μας χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, εξασφαλίζουμε την εγγύηση της εμπιστευτικότητας.
- Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.
- Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει επίσης να χειριστείτε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω αυτών των υπηρεσιών ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην τις παρέχετε σε τρίτους.

Επικοινωνήστε μαζί μας !

Ελάτε να δείτε τις collections από κοντά και θα είστε οι πρώτοι που θα ενημερωθείτε για τις 
νέες τάσεις της μόδας στο κόσμημα.

PASSIONE MODERNA S.A.

Gr. Lampraki 16, 16674

Glyfada, Athens, GREECE

Tel. +30 210 8946282 Fax. +30 210 8945850

Copyright © 2014 ΚΛRKΛLISMasterPass LogoHorizontal Banner Transparent 1

Powered by Warp Theme Framework